Luk hurtigt munden på en sulten baby med Semper børnemad

06 september 2021 Emilie Jacobsen

Er din baby sulten, vil dit instinkt som forælder selvfølgelig altid være at prøve at lukke munden på ham eller hende hurtigst muligt med noget mad. Det er typisk nemt nok derhjemme, hvor du har køleskabet og køkkenskabene fyldt med mad. Det kan dog være en del sværere for dig, hvis du er på farten. Der kan det være svært lige at fremtrylle en portion grød eller mos.

Heldigvis findes der i dag løsninger, så du ikke behøver at høre på din sultne baby ret længe ad gangen. Med en Semper børnemad i lommen på pusletasken kan dit barn nemlig hurtigt få noget at spise. Semper har skabt børnemad, der er meget nemt for dig at have med, samtidig med at det er nemt for dit barn at spise.

Deres smoothies kommer i praktiske portionsanretninger, hvor dit barn hurtigt vil lære at spise dem selv. Dermed kan du få hænderne fri til at skubbe klapvognen, hjælpe en ældre søskende med noget – eller måske endda få noget at spise selv.

Vælg forskellige former for færdigmad

Selvom din baby selvfølgelig ikke kun kan leve af færdigmad, er det en god ide for dig, at du varierer det, når du så giver den det. Dermed kan din baby stadig blive udfordret på en række forskellige former for smage. Du kan både finde frugtmos, frugt blandet med yoghurt eller grød, grøntsagsgrød og purerede retter blandt det store udvalg af Semper børnemad. Der er altså rig mulighed for, at din baby får prøvet noget forskelligt.

Hvis du ved, at et af din babys hovedmåltider kommer til at være erstattet af et færdigmåltid, kan det være en god ide, at du vælger en smoothie af for eksempel spaghetti med kødsovs eller ris og kylling. Dermed får dit barn både kød og grøntsager til sit hovedmåltid, lige som du ville give derhjemme.

Flere Nyheder