Hold hånd i hanke med hinanden ved eksekvering af Power BI kurser

30 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Hold hånd i hanke med hinanden ved eksekvering af Power BI kurser

Hvis du skal lave Power BI kursus selv, så kan du tage ved lære af danske 4D.dk, der er blandt de bedste til at lave den slags.

Faktisk forstå vi også godt, hvis du opgiver ævred, når du læser og ser, hvordan folkene bag her laver deres kurser, for det kan være virkelig svært at overgå dem i eksekvering eller bare for den sags skyld nå dem til sokkeholderne.

Men lad os antage, at du er ambitiøs og gerne vil møve dig ind på det marked med at undervise i kurser i programmet Power BI, fordi du har en passion for dette eller har opdaget et område, hvor du synes, at der er plads til at erobre markedsandele.

Og det skal jo ikke stoppe dig, for vi lever jo netop i et frit og liberalt land, hvor man bare kan give sig i kast med det.

Men lad os sige, at du mener, at du alene ikke kan klare at undervise i nok kurser, fordi du gerne vil have mange betalende kursister, så du ansætter flere, der kan undervise i dette program.

Her er det så vigtigt, at du ikke bare ansætter nogle, som har forstand på det, men som også evner at formidle stoffet korrekt og forståeligt.

Men der er faktisk også et aspekt mere, som man kan glemme i skyndingen, når man holder møder, finder mødelokaler, laver kampagner, reklamer, PR og videre.

Det er, at man skal huske, at kursusmaterialet er ensformet, og at alle undervisere underviser under cirka de samme paroler.

Det duer nemlig ikke, hvis du får tilbagemeldinger om, at nogle kursister har fået vidt forskellige ting at vide fra umiddelbart samme kursus, fordi det var en anden underviser, der stod for undervisningen denne gang.

Det gælder både ved, hvis man skifter underviser fra gang til gang eller dag til dag, men også sammenlagt, for selv hvis de små spørgsmål fra kursisterne bliver besvaret forskelligt, så giver de uheldige og forskelligartede resultater til følge.

Flere Nyheder