Fem møbler som er nødvendige i dit nye hjem

06 januar 2021 admin

Flytter du hjemmefra?

Når du flytter hjemmefra, er det vigtigt at have styr på, hvad der egentlig bør være i dit hjem. Det kan nemlig godt være svært at vurdere, hvad man lige skal have på huskelisten til IKEA, når det er første gang, man flytter ud. 

Derhjemme er man vant til at alting er, som de skal være, og der er nogle ting, man slet ikke tænker over skal være på plads, når man får sit eget sted. Nogle ting på listen, er selvfølgelig ikke nogen voldsom åbenbaring, hvor imod nogle af tingene på listen faktisk er undervurderede møbler. 

Læs eventuelt mere lige her om gode tips og tricks til din flytning, før du læser videre: https://husblog.dk/

Fem must haves

1: En seng. Overvej om det skal være en blød eller hård seng. Da du boede hjemme, var du måske ikke noget du tænkte særlig meget over, men det har faktisk en ret stor betydning. Overvej derudover om den skal være høj eller lav. De fleste foretrækker høje senge, hvor man føler man går op i det, hvorimod nogle også synes lave senge har en vis form for charme. 

2: En støvsuger. Skaf dig altid en støvsuger, tro mig. Du bliver glad for den.

3: Lys. Overvej hvor dine lampe skal hænge. Skal det være en gulvlampe, eller en loftlampe? Hvad med en bordlampe? Mulighederne er mange, men husk også på, at forskellige slags belysning passer til forskellige rum. 

3: Tæppe. Et dejligt varm tæppe, kan redde selv den koldeste vintermorgen. 

4: Puder. Samme som ovenstående. Puder reder alle morgener. 

5: En blender. En blender er et meget vigtigt redskab i et køkken, den kan faktisk en del flere ting, end man lige tror. Den kan blende en suppe eller en smoothie. Både morgen og aftensmad, der er næsten ikke det, den ikke kan. 

Flere Nyheder