Facadeløsninger og sandwichelementer

08 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Uanset hvilken bygning du har behov for behandling på, så er der mange muligheder for at løse dette. Det er et term der kaldes “Sandwichelementer” som kan være facader i alle mulige overflader og strukturer som du kan få til dit bygning, hvis du har brug for at få lavet noget til facaden til for eksempel dit hus eller til din virksomhed, så er det denne facade løsning du skal vælge. Læs med her og få mere information omkring hvad det indebærer.

Sandwichelementer

Sandwichelementer

Sandwich elementer kan være alt som, frilagte sten, glatte, kostede eller pudsede overflader, mønstre, friser og glatte sokler eller meget andet. Der bliver taget hensyn til de krav der er for eksempelvis betonoverflader. Sandwichelementer er isoleret efter de gældende krav til energirammer og er opbygget med en forplade med forskellige tykkelse, eller en bageplade på minimum 90 millimeter for en ikke bærende væg, de skal dog være over 120 millimeter for at det kan være en bærende væg.

Udsparinger

Udsparinger kan udføres i forhold til eksempelvis døre og vinduer til det gældende projekt materiale. VVS udsparinger udføres også som standard. De forskellige elementer der anvendes er produceret så de har en positiv indvirkning på miljøet.

Forskellige elementer der kan behandles

Det kan som tidligere nævnt være glatte overflader eller Hardeberg. Der er også muligheder for Blå søsten, italiansk granit, bakkesten, Hyporite og meget andet.

Hvordan finder jeg en til at lave sandwichelementer for mig?

Du kan finde forskellige firmaer der kan udføre dette, den nemmeste måde at finde frem til en der tilbyder dette, er via internettet. Du kan starte ud med at lave en simpel søgning der lyder på: “Sandwichelementer i Kolding” eller det sted som du nu befinder dig i. Du kan til din egen fordel skrive det område ind som du befinder dig i, for at finde en udbyder tæt på dig. Du kan også benytte linket her: https://www.thomas-gruppe.dk/produkter/sandwichelementer

 

 

Flere Nyheder