Få dig en på opleveren med en sprogrejse til Sydamerika

By:

Hvis du gerne vil bruge din sommerferie på at forbedre dit spanske, er din første tanke muligvis, at du kan tage til Spanien for at gøre det. Du har dog også mulighed for at komme meget længere væk og opleve noget helt andet end det, du plejer. Det kan være en rigtig god mulighed for dig. Du kan nemlig også tage til Spanien og lære spansk. Stort set alle landene på kontinentet er spansktalende, hvilket giver dig mange forskellige lande at vælge imellem. 

Det er en god ide, at du får et rejsebureau som Bundgård Sprogrejser til at hjælpe dig med at planlægge din tur. De har stor erfaring med det og kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted at lære spansk. 

Fordelen ved at lære spansk i Sydamerika er, at de taler et spansk, der er meget nemt at lære i mange af landene. I Spanien ruller de meget på r’erne og “læsper” på nogle af ordene. Det er nogle lyde, der er svære at lære, hvis du ikke er vant til dem. Det vil derfor være nemmere for dig at lære udtalen i Sydamerika. 

Bundgård Sprogrejser arrangerer sprogrejser til både Argentina, Chile, Ecuador og Peru. Det giver dig mulighed for at vælge mellem nogle meget forskellige lande. I både Ecuador og Peru kan du opleve meget af inkakulturen, der tidligere var dominerende i de to lande. I Ecuador kan du bo i den smukke koloniby Cuenca, mens du i Peru kan bo komme til at bo i hovedstaden Lima. Vælger du Cuenca, kommer du til at bo i en mindre by, hvor der stadig er alt, hvad du har brug for. I Lima kommer du til at bo i en pulserende storby. 

I Chile og Argentina taler de mere som i Spanien, men det vil stadig ofte være nemmere for dig at lære. I Chile kan du komme til at bo i hovedstaden Santiago, der ligger cirka midt i det lange land. I Argentina kan du vælge mellem at bo i hovedstaden Buenos Aires, der er kendt for sine mange tangobarer, og i byen Mendoza, der ligger tæt på den chilenske grænse. Byen ligger tæt på Andesbjergene, og der vil være gode muligheder for dig for at tage på ture der med dine venner, når du har fri i weekenden. 

I Sydamerika tilbyder Bundgård Sprogrejser og sprogophold i Brasilien. Der taler de selvfølgelig portugisisk og ikke spansk, men det kan også være en god mulighed for dig, hvis du gerne vil lære sproget. Læs mere på http://www.bundgaard-rejser.dk 

Posted in: sprogrejser