Få den bedste hjælp til gulvafslibning i Aalborg

26 september 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til gulvafslibning i Aalborg

Et smukt, velholdt trægulv, som hele sit liv igennem har modtaget den rette pleje og omsorg, er et af de største aktiver, et hus eller en lejlighed kan besidde. Med et trægulv i eget hjem har du både den optimale akustik, et gulv, som skaber varme og hyggelig atmosfære i boligen, og samtidig et indretningsmæssigt kunstværk i sig selv.

Trægulve har personlighed og charme – egenskaber, som ikke kan erstattes med gulve af cement eller beton, epoxy, linoleum, vinyl eller syntetisk klik parket. Derfor handler det om at passe så godt på det lækre trægulv som overhovedet muligt. Og er det gået hen og blevet slidt i overfladen, er dette i sig selv ingen grund til at skrotte trægulvet – det kan nemlig efter al sandsynlighed sagtens blive flot igen med en grundig gulvafslibning.

Hvordan ved jeg hvornår mit trægulv trænger til en gulvafslibning?

Når du begynder at kunne mærke, at dit sæbe behandlede trægulv ikke længere har sin glatte og nærmest bløde overflade, som var så behagelig at betræde, og måske samtidig har fået en tendens til at danne irriterende splinter, er det ved at være på tide med en gulvafslibning. Du vil samtidig tydeligt kunne se, hvordan gulvet er blevet slidt og mat, hvis du ruller eventuelle gulvtæpper til side eller flytter sofaen. Der, hvor gulvet har været beskyttet mod slitage og sollys af møbler eller tæpper, vil det have bevaret sin fine, lyse og silkematte overflade, som vil stå i skærende kontrast til den grålige, gulnede og plettede ditto, som års slid har frembragt.

Kan mit gulv tåle en gulvafslibning?

Det korte svar er ja – langt de fleste trægulve tåler fint en gulvafslibning, så længe de ellers er sunde og intakte. Er du i tvivl, kan du dog altid forhøre dig hos den gulvmand, som skal udføre din gulvafslibning – læs mere på gulvkanonen.dk

Flere Nyheder