Brug tiden på dine kompetencer med it outsourcing

By:

Min far ejer en virksomhed, som nu er blevet ret stor. Det betyder, at medarbejderne forholdsvis ofte har behov for it support. De overvejer derfor, om de skal ansætte en medarbejder, som kan yde it support til de andre ansatte. Omvendt, overvejer de ydermere, om de måske skal indgå en aftale om it outsourcing. Min viden om fordelene ved it outsourcing fremfor intern it support er begrænset. Derimod ved min kæreste meget om dette, da han tidligere har arbejdet med it support. Jeg har lovet min far, at jeg vil spørge min kæreste, om han kan rådgive min far lidt. Min far har søgt efter informationer på nettet. Han fandt også mange virksomheder, som tilbyder forskellige typer it support. Desværre fandt han så mange informationer, at han endte med at blive mere forvirret. Formålet med hans søgning var jo at opbygge en større viden om fordelene og ulemperne ved it outsourcing. Min kæreste sagde heldigvis ja til at vejlede min far lidt.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle med. Faktum er imidlertid, at min kæreste og jeg lige er kommet hjem efter en lækker middag med min far og hans kompagnon. Hele aftenen talte de arbejde. Hvis de ikke talte om it outsourcing, så talte de om it support. Til min egen overraskelse, så var det faktisk en ret lærerig aften. Jeg lærte en del om, hvad en virksomhed skal tænke på, når de overvejer at indgå en aftale om it outsourcing. Jeg lærte også meget om forskellige typer it support. Jeg lærte især meget om fordelene og ulemperne ved en intern it support funktion sammenlignet med en ekstern it support. Jeg er virkelig overrasket over, hvor interessant it outsourcing er.

Med it outsourcing skal du ikke bekymre dig

Hvis min kæreste før aftenens middag havde forsøgt at fortælle mig om it outsourcing, er jeg desværre ret sikker på, at jeg hurtigt ville have skiftet emne. Når jeg tænker over det, så har jeg nok altid ment, at min kærestes fagområde var lidt kedelig. Jeg er flov over at indrømme det, men nu tænker jeg derimod, at den holdning skyldtes min egen uvidenhed. Jeg har besluttet, at jeg fremover vil stille flere spørgsmål til min kærestes arbejde. Dels for at udvide min egen horisont, og dels for at udvise interesse for ham og hans arbejde. Jeg ved jo, hvor vigtigt det er for mig, at han viser interesse for mig og mit arbejde. Konklusionen må blive, at min fars behov for at vide mere om it outsourcing og forskellige typer it support har gjort mig til en bedre kæreste. Jeg overvejer nu, om jeg skal fortælle min kæreste om mine tanker. Jeg vil gerne fortælle ham, at jeg erkender, at jeg på dette område klart kan forbedre mig. Derudover ved jeg, at han bare vil grine af det. Han ved jo, at jeg altid render til ham, når jeg selv har brug for it support. På en måde kan man vel sige, at vi har indgået en aftale om it outsourcing. Fordelen er dog, at jeg ikke betaler for min it support:

http://www.softcom.dk/                   

Posted in: hosting